Google+
Servicii web design, programare web, advertising Romania

Tiparituri


DTP si Creatie Grafica

 Pregatirea machetelor pentru tipar este o etapa foarte importanta pentru obtinerea rezultatelor dorite in ceea ce priveste produsul final deoarece, de multe ori, intre ceea ce se vede pe ecran sau este tiparit la o imprimanta obisnuita si produsul tiparit profesionist (digital sau offset) sunt diferente semnificative.

Grafica vectoriala

Foarte important pentru calitatea grafica a machetelor rezultate este, pe cat posibil, "vectorizarea" siglelor, textelor si obiectelor grafice ce se preteaza la acest lucru. Astfel vectorizarea siglelor duce la posibilitatea folosirii acestora la orice dimensiune fara pierdere de calitate.
Vectorizarea textelor duce la o calitate mai buna a tipariturii.

Prelucrare imagini 

Asupra imaginilor brute se efectueaza operatiuni complexe de reglare a culorii pe fiecare canal, de decupare, de curatire, de accentuare, de aducere la culorile corecte sau alte multe efecte. Se pot realiza colaje de fotografii, diverse trucaje artistice, se actioneaza asupra intesitatilor culorii, se aplica filtre.

Identitate vizuala (corporate ID):

Creatie sigla, definire elemente grafice reprezentative (culori si forme), creatie slogan, design carti de vizita, plicuri, foi cu antet, mape.

Materiale publicitare:

Creatie grafica pentru fluturasi, pliante, afise, postere, cataloage, etichete, outdoor, ambalaje, machete de presa, carti, reviste etc.

  • Computere Apple Machintoch
  • Computere PC
  • Programe (Corel Draw, Adobe, Microsoft Office, Windows)
  • Scanner
  • Aparat foto performant

Comments 

Posted on: 2015-02-23 13:15 Posted by:luigi4235 0
[url=http://thatsafunnypic.com]
Posted on: 2015-02-21 15:55 Posted by:luigi4235 0
¯\_(ツ)_/¯
+++thatsafunnypic.com+++
Servicii web design, programare web, advertising Romania